Realizacija projekta ‘Izgradnja magistralnog vodovoda Velika – Požega i upravljanje gubicima vode u vodoopskrbnom sustavu Požeštine’

22. listopada, 2021

Radovi na projektu započeli su u lipnju 2019., a ukupna vrijednost procijenjena je na 91.739.804,27 kn. Područja na kojima se izvode radovi uključuju grad Požegu i naselja općine Velika.

Posljednjih nešto više od dvije godine na području grada Požege i općine Velika u tijeku je obnova vodoopskrbnog sustava u svrhu učinkovitijeg upravljanja gubicima vode kako bi se oni sveli na minimum. Radovi na projektu započeli su u lipnju 2019., a izvođači radova su tvrtke Koming d.o.o. iz Koprivnice, Promet Građenje d.o.o. iz Požege te Niskogradnja Marijanović d.o.o. iz Kaptola. Prilikom radova rekonstruirana je vodovodna mreža, a obnovljena je i kanalizacijska mreža. Vrijednost projekta je 91.739.804,27 kuna. Unatoč situaciji koju diktira COVID-19, aktivnosti na gradilištu neometano se odvijaju uz pridržavanje odgovarajućih mjera sukladno nalozima i preporukama nadležnih tijela.

Unatoč situaciji koju diktira COVID-19, aktivnosti na gradilištu neometano se odvijaju uz pridržavanje odgovarajućih mjera sukladno nalozima i preporukama nadležnih tijela.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Kohezijskog fonda kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014 – 2020.